середа, 21 листопада 2012 14:08

"Принциповий" Луїс Адріано і Вілліан забезпечили "Шахтарю" плей-офф Ліги Чемпіонів
25

Фото: Фото: shakhtar.com

Донецький "Шахтар" розгромив з великим рахунком данський "Норшелланд" і вийшов у 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

Гра вийшла дуже видовищною і не без скандалів. Гірники двічі поступалися по ходу зустрічі (0:1, 1:2), але все ж зломили суперника і в підсумку здобули перемогу з рахунком 5:2. Всі голи в українській команді забили бразильці - хет-трик у Адріано і дубль у Вілліана.

Незважаючи на впевнену перемогу "Шахтаря", перший гол у ворота "Норшелланда" навряд чи стане предметом особливої гордості донецької команди. На 26-й хвилині матчу форвард "Шахтаря" Адріано після розіграшу спірного моменту (Вілліан просто вибивав м'яч вперед, передаючи його данській команді), підхопив м'яч, втік від захисників, які зупинилися, і вразив ворота воротаря, який майже не чинив опір. Арбітру нічого не залишалося, як зафіксувати взяття воріт. І незважаючи на протест господарів поля, гра продовжилася з рахунком 1:1.

Цією перемогою донецький "Шахтар" оформив другий у своїй історії вихід у плей-офф Ліги чемпіонів. Матч проти "Ювентуса" 5 грудня пройде під питанням - чи зможе "Шахтар" завершити груповий етап на першому місці. Після п'яти ігор "Шахтар" набрав 10 очок, "Ювентус" - 9 очок, "Челсі" - 7, "Норшелланд" на останньому місці з одним очком. Нижче другого місця гірники вже ніяк не зможуть опуститися.

Зараз ви читаєте новину «"Принциповий" Луїс Адріано і Вілліан забезпечили "Шахтарю" плей-офф Ліги Чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі