вівторок, 06 лютого 2007 16:56

Агент Роналду має намір пристроїти свого клієнта в "Реал"

  Кріштіану Роналду
Кріштіану Роналду

Агент Кріштіану Роналду, 22 року, Маріам Абу-Хадур заявила, що її клієнту більше до душі перехід в мадридський "Реал", ніж в будь-який інший клуб, повідомляє Футбол.ua.

Не дивлячись на те, що наставник "МЮ" сер Алекс Фергюсон дуже не хоче розлучатися з головною зіркою клубу, Роналду в міжсезоння напевно покине Туманний Альбіон. Власник клубу Малкольм Глейзер влітку збирається розлучитися з Кріштіану за круглу суму, щоб зменшити тягар боргів клубу. У разі продажу гравця "Юнайтед" зможе пристойно поповнити свій бюджет.

Першим про зацікавленість в послугах Роналду заявив мадридський "Реал", потім до процесу підключилася "Барселона". Сам португалець мовчав, оскільки Фергюсон заборонив йому публічно говорити на цю тему. Проте навіть він не зміг перешкодити агенту Роналду Маріам Абу-Хадур, яка в понеділок ввечері виступила в одній з футбольних програм іспанського телебачення.

- Будь-який футболіст, який поважає себе, хоче грати за мадридський "Реал". І Кріштіану - не виключення. Нам відомо, що і Королівський клуб зацікавлений в ньому. Проблема полягає в тому, що в даний момент "Манчестер" ні на які переговори не йде, - заявила пані Абу-Хадур.

- Деяка перевага в боротьбі за мого клієнта на стороні "Барселони", якій допомагає грошима саудівський шейх Мансур. Під трансфер Кріштіану він може дати "Барсі" практично необмежену суму, - додала Абу-Хадур.

Зараз ви читаєте новину «Агент Роналду має намір пристроїти свого клієнта в "Реал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі