четвер, 07 лютого 2008 10:27

Агафонова та Дунь представлятимуть Україну на чемпіонаті світу серед юніорів

Вчора на чемпіонаті України з фігурного катання серед юніорів розіграли нагороди танцювальні дуети. Перемогли спортсмени з Харкова, фіналісти міжнародної серії юніорських Гран-Прі Аліса Агафонова та Дмитро Дунь.

Фігуристи тренуються у Світлани Чернікової та співпрацюють з Мариною Зуєвою. З постановками програм Алісі та Дмитру допомагав відомий спеціаліст Ігор Шпільбанд.

Після оригінального танцю Агафонова та Дунь випереджали своїх найближчих переслідувачів, також харків"ян, учнів Галини Чурилової Надію Фроленкову та Михайла Касала лише на 0,10 балів. Проте довільний танець вони виграли з різницею у 9.14 балів, чим і забезпечили собі "золото". У чому саме програли Надія та Михайло, сказати складно, оскільки член Президії Федерації фігурного катання України Людмила Валентинівна Михайловська відмовилася давати суддівські протоколи після змагань. Хоча журналістів і запевнили, що всю необхідну інформацію їм нададуть сьогодні, 7 лютого.

Надія та Михайло у підсумку стали третіми. На друге місце піднялися кияни Анастасія Виходцева та Олексій Шумський. Крім срібної нагороди ці змагання запам"ятаються учням Олександра Тумановського ще й тим, що прямо під час їхніх виступів у обов"язковому та довільному танцях виключалася музика.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Агафонова та Дунь представлятимуть Україну на чемпіонаті світу серед юніорів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі