понеділок, 28 січня 2008 14:34

Абрамович прийшов на футбол без нової пасії Даші Жукової (ФОТОРЕПОРТАЖ)
8

В Ізраїлі продовжується третій в історії Кубок Першого каналу, одним з головних спонсорів якого є російський міліардер, власник лондонського "Челсі" Роман Абрамович.

Роман Аркадійович не міг пропустити таку подію, як поєдинок групового турніру між донецьким "Шахтарем" та московським ЦСКА. Гра закінчилась перемогою українського клубу з рахунком 3:1, що дозволило гірникам достроково забронювати місце у Кубку Першого каналу. Звісно, що такий перебіг подій як у грі, так і на самому турнірі не міг сподобатися ні Абрамовичу, ні президенту московського ЦСКА Євгену Гінеру.


А ось нова пасія Абрамовича Даша Жукова, донька російського нафтового магната Олександра Жукова на футбол не пішла. Напевно, займалась домашніми справами, тобто готувала хумус, який так полюбляє її улюблений Рома.

В фіналі Кубка Першого каналу "Шахтар" відсотків на 99 зустрінеться з київським "Динамо". Для того, щоб це не сталось сербському клубу "Црвена Звезда" треба в чотири м"ячі переграти московський "Спартак", а це, погодьтесь, мало віриться.

Переможець турніру отримає $ 1 мільйон.

Фото УНІАН

"Газета по-українски"

Зараз ви читаєте новину «Абрамович прийшов на футбол без нової пасії Даші Жукової (ФОТОРЕПОРТАЖ)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі