вівторок, 30 жовтня 2007 14:02

Абрамович не збирається платити суперпремії футболістам збірної Росії

Напередодні ключового для російської збірної відбіркового матчу Євро-2008 з ізраїльтянами, який відбудеться 17 листопада, британська газета Daily Express повідомила: у разі перемоги Роман Абрамович пообіцяв виплатити кожному з гравців команди по 100 тисяч фунтів стерлінгів (майже по 200 тисяч доларів). Представники РФС цю цифру спростували, підтвердивши, що преміальні все одно будуть при сприятливому результаті, інформує www.euro-football.ru.

Сенсаційна перемога над збірною Англії збагатила кожного з російських гравців на 50 тисяч доларів. Суму цю, за однією з версій, виплатив особисто Абрамович, який після матчу в "Лужниках" зайшов в роздягальню збірної Росії. Але перемога над англійцями - лише півсправи. Щоб гарантувати попадання на чемпіонат Європи, нашим "північним сусідам" потрібно вигравати ще в двох виїзних зустрічах - проти Ізраїлю і Андорри.

Віце-президент Російського футбольного союзу і керівник Національної академії футболу Сергій Капков цифру, озвучену англійськими журналістами, спростував.
Зараз ви читаєте новину «Абрамович не збирається платити суперпремії футболістам збірної Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі