пʼятниця, 21 вересня 2007 15:27

Абрамович бачить біля керма команди Хиддінка після відбору до Євро-2012

Головний тренер збірної Росії, голландський фахівець Гус Хиддінк вважається кандидатом номер один на посаду головного тренера "Челсі" після відставки з цієї посади Жозе Моурінью, інформує www.championat.ru.

Власник лондонського клубу Роман Абрамович, який через підконтрольні йому структури платить зарплату голландського фахівця, бажав би бачити Хиддінка біля керма "синіх". При цьому він не хоче, щоб перехід Хиддінка виглядав би так, ніби "Челсі" переманив його. Тому Абрамович має намір дочекатися результату матчу Росія - Англія, де багато в чому визначаться перспективи росіян в боротьбі за путівки на Євро-2008. У разі невдачі російської збірної Хиддінку буде зроблене принадна пропозиція очолити "Челси".

Хиддінк весь час заявляє, що готовий продовжити контракт з Російським футбольним Союзом і далі працювати на благо російського футболу. Але чи зможе він не спокуситься на пропозицію Абрамовича, який платив Моурінью по 5,2 мільйона фунтів в рік, сказати складно.

За три тури до закінчення групового турніру збірна Росії знаходиться на третьому місці, відстаючи від хорватів на п"ять очок, від англійців на два і випереджаючи ізраїльтян на один пункт.
Зараз ви читаєте новину «Абрамович бачить біля керма команди Хиддінка після відбору до Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі