четвер, 20 вересня 2007 16:36

Один з видних уболівальників "Челсі" розкритикував рішення Абрамовича

Девід Меллор, видна фігура Британської консервативної партії і уболівальник "Челсі", в прямому ефірі телеканалу Sky News розніс в пух і прах рішення про відставку Жозе Моурінью і - не в чималому ступені - про призначення головним тренером Аврама Гранта, повідомляє www.sports.ru.

- Це смішно і безглуздо, - заявив Девід Меллор. - І я переконаний, що більшість уболівальників "Челсі" оцінюють дії клубу так само. Жозе Моурінью виконав прекрасну роботу, і виставляти його з команди з надуманими звинуваченнями в невидовищному футболі - це справжній суїцид. Особливо, якщо врахувати заміну, яку підшукали йому в команді, - Аврама Гранта, єдина помітна якість якого - те, що він російський єврей. Нічого іншого хорошого у нього немає і жодну іншу британську команду йому ніколи б не довірили. У офіційній заяві клубу мовиться, що Аврам Грант має серйозний досвід в ізраїльському футболі, але два тижні тому на "Уемблі" ми бачили, які низькі стандарти футболу в цій країні.

Дісталося від Девіда Меллора і Роману Абрамовичу:

- Ці росіяни, приїжджавши до Англії, зберігають свої російські замашки. Абрамович звільняє класного тренера і ставить на його місце просто наближеної до себе людини. Все це говорить тільки про те, що "Челсі" управляється не як серйозний бізнес, а як придворний театр.

У 2003 році, коли Роман Абрамович купив "Челсі", саме Меллору це дуже не сподобалося і він тоді заявив:

- Сподіваюся, гроші до Абрамовича прийшли шляхами, які вище за підозри. Ми виражаємо надію, що ця людина витримає ретельну перевірку...

Невідомо, чи була ця перевірка, але для того, щоб вивести Меллора з себе Роману Абрамовичу знадобилося чотири роки.


Зараз ви читаєте новину «Один з видних уболівальників "Челсі" розкритикував рішення Абрамовича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі