вівторок, 24 липня 2018 15:12

"Я вирублю Усика" - відомий боксер зробив гучну заяву

"Я вирублю Усика" - відомий боксер зробив гучну заяву
Усик став абсолютним чемпіоном світу після перемоги над Гассієвим. Фото: delfi.ee

Почесний чемпіон WBC Тоні Беллью (30-2-1, 20 КО) заявив, що переможе абсолютного чемпіона світу в першій важкій вазі Олександра Усика (15-0, 11 КО).

"Особисто хочу битися з Усиком. Він - боксер, у якого є всі чотири пояси і пояс журналу Ring, але перше ім'я, яке він назвав - це ліверпульський жирдяй. Я не міг повірити, що моє ім'я прозвучало першим з його вуст, але коли я покинув важку вагу два роки тому, то сказав, що я найкращий у світі, і він, очевидно, повірив у те, що я сказав. Він переміг усіх інших боксерів у своїй вазі.

Як я у нього виграю? Я вирублю його. Інших варіантів немає. Не зрозумійте мене неправильно, я не наївний, я ні на хвилину не вважаю, що я кращий за Олександра Усика. Мене не хвилює, що хтось там щось говорить, я вам не Мурат Гассієв, мені потрібен тільки один удар - я довів це за останні кілька років.

Я щасливий. Він хоче битися в Англії, Едді Хірн вже телефонував мені. Я хочу, щоб бій відбувся до кінця року, це буде мій останній бій", - сказав Беллью.

Промоутер Тоні Беллью Едді Хірн раніше заявив, що готовий почати переговори з командою Усика про проведення бою, передає Talk Sport.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Читачі gazeta.ua можуть визначити найкращий бій в історії за участі українського боксера

Усик, який після перемоги над Муратом Гассієвим став абсолютним чемпіоном світу у першій важкій вазі, готовий перейти в суперважку вагу заради бою з Беллью.

Зараз ви читаєте новину «"Я вирублю Усика" - відомий боксер зробив гучну заяву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі