субота, 05 серпня 2017 13:51

"Я виростив 8 гравців збірної України" - Луческу

"Я виростив 8 гравців збірної України" - Луческу
"Я поважаю команду Андрія Шевченка, але хочу виграти цю зустріч" — Мірча Луческу

Новий головний тренер збірної Туреччини Мірча Луческу розповів, що в майбутньому матчі проти України має намір грати на перемогу.

Колишній наставник "гірників" був призначений головним тренером суперника українців 2 серпня, змінивши на цій посаді Фатіха Теріма, який подав у відставку.

"Я поважаю команду Андрія Шевченка, але хочу виграти цю зустріч", - розповів Луческу на своїй презентації в якості головного тренера.

Також румунський фахівець дав зрозуміти, що добре знає українську команду, так як багатьох гравців нинішнього скликання він тренував в "Шахтарі".

"Я виростив вісім футболістів з нинішнього стартового складу збірної України, які грали під моїм керівництвом".

До основної обойми національної команди в даний момент відносяться голкіпер Андрій П'ятов, захисники Богдан Бутко, Олександр Кучер, Едуард Соболь, Іван Ордець і Ярослав Ракицький, а також півзахисники Тарас Степаненко та Віктор Коваленко, які грали за "гірників" при Луческу.

72-річний наставник висловив упевненість, що нинішня збірна Туреччини здатна домагатися більших результатів.

"Коли Туреччина посіла третє місце на Кубку світу-2002, вся країна об'єдналася. Ми можемо досягти того ж самого і зараз".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Для нас це не добре" - воротар збірної України прокоментував призначення Луческу

Збірна Туреччини є найближчим суперником України по відбірному турніру Кубка світу-2018, зустріч відбудеться 2 вересня у Харкові.

Зараз ви читаєте новину «"Я виростив 8 гравців збірної України" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі