вівторок, 13 лютого 2024 15:46

"Я зроблю те, що маю зробити": Камбосос про майбутній бій з Ломаченком

"Я зроблю те, що маю зробити": Камбосос про майбутній бій з Ломаченком
Колишній абсолютний чемпіон світу у легкій вазі Джордж Камбосос радикально бачить майбутнє протистояння з українцем Василем Ломаченком. Фото: Getty Images

Бій між Джорджем Камбососом і Василем Ломаченком завершиться нокаутом одного з учасників.

Так вважає сам колишній абсолютний чемпіон світу у легкій вазі. За словами австралійського боксера, у цьому поєдинку буде занадто багато стояти на кону, аби хтось із суперників легко здався, передає Boxing News 24.

"Я дивлюся на цей бій так, немов наші кар'єри стоять на кону. Я думаю, що так виникає суперництво, але тут присутня велика повага з обох сторін. Є багато поваги з огляду на те, чого ми домоглися, і на те, якими бійцями ми є - воїнами, які діють на рингу і створюють видовище", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аналітики назвали фаворита бою Ломаченко-Камбосос

Камбосос наголосив, що ринг - це те місце, де повага закінчується.

"Там Ломаченко зробить те, що має зробити він, а я зроблю те, що маю зробити я. Можливо, йому це не подобається, можливо, це не подобається мені, але один із нас опиниться в нокауті", - впевнений австралійський боксер.

Поєдинок Джорджа Камбососа і Василя Ломаченка за вакантний титул IBF у легкій вазі відбудеться 12 травня в австралійському Перті.

Цей титул став вакантним після того, як абсолютний чемпіон світу у цьому дивізіоні Девін Хейні перейшов в іншу вагу.

Раніше і Ломаченко, і Камбосос програвали Хейні.

Зараз ви читаєте новину «"Я зроблю те, що маю зробити": Камбосос про майбутній бій з Ломаченком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі