середа, 03 березня 2010 13:47

48-річний ветеран NHL Кріс Челіос змінив клуб

48-річний ветеран NHL Кріс Челіос змінив клуб
"Атланта" підписала контракт із 48-річним ветераном NHL Крісом Челіосом, повідомляє офіційний сайт Національної хокейної ліги.

У нинішньому сезоні легендарний захисник "Детройту" провів 44 гри в AHL за фарм-клуб "Трешерс - Чикаго Вулвз". У них Челіос набрав 21 (5 +16) очок і показник корисності 35.

Досвідчений хокеїст продовжить виступати за "Чикаго" і буде викликаний до "Атланти" в будь-який момент.

Челіос є триразовим володарем трофею Норріса - призу кращого захисника за підсумками регулярного Чемпіонату NHL. Якщо він проведе матч у головній північноамериканської лізі, то стане найстаршим гравцем в її історії.

На даний момент Челіос є рекордсменом за іншим показником: він брав участь вже в 24 розіграшах Кубка Стенлі, зігравши там 266 матчів. Команда, за яку грав хокеїст, лише одного разу не потрапила в плей-офф. Жоден з американців не проводив в NHL стільки ж ігор, скільки Челіос.

Нагадаємо, що раніше легендарний російський хокеїст В"ячеслав Фетисов через більш як 10 років вийшов на лід в офіційному матчі за московський ЦСКА.

За матеріалами Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «48-річний ветеран NHL Кріс Челіос змінив клуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі