вівторок, 14 жовтня 2008 09:12

19-річний Олексій Черепанов - надія російського хокею - помер під час матчу

Вчора, 13 жовтня, о 21.55 в одній з лікарень підмосковного Чехова помер нападник клубу Континентальної хокейної ліги (КХЛ) "Авангард" (Омськ) 19-річний Олексій Черепанов. Діагноз - зупинка серця.

Трагедія трапилося на 18-ій хвилині третього, заключного періоду матчу регулярного чемпіонату КХЛ "Вітязь" (Чехов) - "Авангард" (Омськ) за рахунку 5:4. 19-річний Олексій Черепанов під час чергової зміни зіткнувся з гравцем своєї ж команди, олімпійським чемпіоном, легендарним чехом Яроміром Ягром і відправився на лаву запасних. Там у нього несподівано зупинилося серце.

Для порятунку Черепанова оразу був задіяний весь арсенал засобів, що були у розпорядженні медичної служби "Вітязя", - зокрема, реомобілі. Черепанова терміново відвезли до однієї з лікарень Чехова. Лікарі намагалися врятувати його протягом години. За цей час клініку відвідали всі перші особи міста, зокрема голова району Анатолій Чібесков. Команда "Авангард" у повному складі відправилася у церкву. Не допомогло. О 21.55 за московським часом лікарі констатували смерть Олексія Черепанова.

"Sport.com.ua"

Зараз ви читаєте новину «19-річний Олексій Черепанов - надія російського хокею - помер під час матчу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі