четвер, 12 лютого 2015 15:09

Які запити зі словом "кохання" роблять в інтернеті

Які запити зі словом "кохання" роблять в інтернеті

"Коли українці задають в інтернеті запити про "кохання", "любов", то це переважно, у 70 відсотків випадків, слова-назви фільмів. Наприклад, "терпкий смак кохання", "любов і покарання", "любов і голуби". Ще близько 10 відсотків - назви пісень або фрази із них: "червоне то любов а чорне то журба", "ірина білик про кохання". Лише у кожному двадцятому запиті зі словом "кохання" українці мають на увазі власні почуття," - говорить Наталія Журавльова із прес-служби "Яндекс Україна". Такий аналіз фірма провела перед Днем закоханих.

"Комусь пошук в інтернеті допомагає підібрати потрібні слова для стосунків, питають: "красиві фрази про кохання дівчині", "як зізнатися хлопцеві в любові", "реп про любов текст для хлопця читати". Інші підходять дуже серйозно до цього питання і задають: "мова жестів мова кохання ґівенс", "де зустріти любов коли венера в рибах"."

Лише 4% мешканців шукають вірші, статуси і зображення для соціальних мереж, 2% — ворожіння та гороскопи: "вірші про любов", "статуси про кохання у вк", "картинка любов торт", "чоловік рак в коханні".

Іноді "кохання" трапляється у запитах школярів, які готують домашні завдання з літератури — "твір на тему анна кареніна історія трагічного кохання", "чи можливе кохання як у івана і марічки в наш час". Рідше - запити порнографічного характеру.

Найпопулярніші питання саме про кохання такі: "що таке кохання", "де зустріти перше кохання", "як зайнятися/займатися коханням", "як притягнути кохання", "як повернути кохання", "як зізнатися в коханні хлопцеві/дівчині", "як знайти свою любов", "як убити у собі кохання", "як зрозуміти, що чоловік/хлопець любить тебе", "чим відрізняється кохання від прив'язаності".

"Якщо проаналізувати запити користувачів, то найчастіше слово "кохання" ставлять з такими прикметниками - терпке, велике, заборонене, красиве, небесне; іменниками - сила, гроші, місто, вірш, пісня; дієсловами - повертати, називати, прощати, ділитися, дарувати," - додає Журавльова.

 

Зараз ви читаєте новину «Які запити зі словом "кохання" роблять в інтернеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі