середа, 26 жовтня 2016 00:12

Топ-10 шокуючих сексуальних традицій племен і народів світу
11

 

Деякі племена й цілі народи вигадали неймовірні ритуали і за довгий час існування продовжують шанувати свої сексуальні традиції.

Представляємо 10 шокуючих сексуальних традицій племен і народів світу.

 

1. Самбія - плем'я, яке п'є сперму

У цього племені досить дивний ритуал, аби перетворити хлопчика на чоловіка. У віці 7 років його забирають з племені в поселення чоловіків, щоб він не вступав ні в які контакти з жінками, і допускають в загальне плем'я через 10 років. Протягом усіх 10 років майбутньому чоловікові постійно проколюють шкіру, пускають з носа кров і викликають блювоту згодовуючи підлітку величезну кількість цукрової тростини. Так юнак очищається перед контактом з жінкою у віці 17 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-5 небезпечних для життя позицій Камасутри

Майбутнього чоловіка даного племені змушують пити сперму старійшин, пояснюючи це тим, що вона допоможе хлопчикові швидше змужніти і стати сильніше. Навіть після повернення в плем'я під час менструації своєї жінки чоловік має пускати носову кровотечу.

 

2. Мардуджара - плем'я, що практикує незвичайне обрізання і мєатотомію

Ритуал дорослішання цього племені складається з декількох процедур. У першій частині підлітку проводиться варварське обрізання, після якого хлопчик має з'їсти свою щойно відрізану крайню плоть.

У другій частині ритуалу підлітку проводиться мєатотомія - розрізання нижній частині пеніса по каналу аж до самої мошонки, для очищення кров повинна капати у вогонь. З цього моменту чоловік буде мочитися через ділянку уретри, яка знаходиться досить далеко від головки пеніса.

 

3. Тробріанці - плем'я, в якому починають займатися сексом з 6 років

Жителі острова Папуа - Нової Гвінеї показують сексуальну революцію на власному прикладі. Дівчата цього племені починають займатися сексом з 6-8 років, а хлопчики з 10-12, і це вважається абсолютно нормальним явищем. А представниці прекрасної статі даного племені ходять топлес.

Найсвященніше у тробріанців - це спільний прийом їжі. Чоловікові суворо заборонено розділяти трапезу з жінкою до шлюбу.

 

4. Водоспади Со-д'О - улюблене місце для розпусти послідовників вуду

Якщо ви будете відпочивати на Гаїті і потрапите на водоспади Со-д'О (Saut d'Eau), то можете побачити дуже незвичайний ритуал місцевих послідовників вуду. Щороку вони здійснюють паломництво до цих водоспадів, аби провести ритуал поклоніння місцевій богині любові.

Уявіть собі купу голих людей у бруді і крові принесених в жертву тварин, також до цієї картини додайте відрізані голови тих же тварин. Видовище навряд чи сподобається здоровій людині.

 

5. Непальці - народ, де брати ділять між собою дружину

Вони практикують те, що антропологи називають братською поліандрією, де група братів ділить між собою дружину.

Це явище поширене в Гімалаях, де дуже мало родючої землі і поява ще одного сина означало б її поділ, щоб ще один син міг влаштуватися з власною сім'єю. Заради економії місця вони й починають створювати сімейний гуртожиток із спільною дружиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пристрій для масажу "обличчя, скальпа і тіла": захоплююча історія вібратора

 

6. Водабі - плем'я, де чоловіки крадуть один у одного дружин

У племені Водабі, Нігер, Західна Африка, прийнято красти один в одного дружин на святі Геревол. Весілля влаштовується дітям племені ще в дитинстві. При цьому дружина і чоловік доводяться один одному двоюрідними родичами.

На щорічне свято Геревол у чоловіків даного племені прийнято оздоблюватися, гарно вбиратися і красти один в одного дружин. Якщо парі вдалося піти з цього свята непоміченими, то їх новий шлюб вважається повністю легальним, а чоловік-невдаха залишається ні з чим, звичайно, якщо не вкрав собі іншу дружину. Ці шлюби у них вважаються укладеними по любові.

 

7. Єгипетські фараони, практикуючі публічну мастурбацію

У фараонів Давнього Єгипту був незвичайний обряд, коли вони мас турбували та еякулювали в Ніл. В річці весь час траплялися відливи і припливи, і вважалося, що подібний обряд забезпечить достаток води. З цього приводу в Єгипті було офіційне свято бога Мін, присвячене потенції фараона, на якому всі присутні чоловіки мали публічно мастурбувати.

 

8. Давня Греція, де гомосексуалізм вважався абсолютно нормальним явищем

Стародавні греки не сприймали сексуальну орієнтацію як соціальний показник. Їм було все одно, якої статі був сексуальний партнер, найголовнішим аспектом сексу було хто кого. Активність в даному питанні означала вищий статус і мужність, а пасивність була пов'язана з більш низьким соціальним статусом, жіночністю і молодістю.

 

9. Давня Греція: педерастія - це норма

У Стародавній Греції існувало таке поняття, як paiderastia, що буквально означає любов до хлопчиків. Це була любов більш старших чоловіків до молодих хлопчиків. Підліток вважався хлопчиком до тих пір, поки у нього не починала рости борода. При цьому старший чоловік називався erastes, і він мав любити, містити і захищати, навчати і служити прикладом для своїх молодих eromenos.

Відчувати любов до хлопчика молодше 12 років було непристойно, але ніяких законів, що забороняють це, не існувало.

 

10. Сучасна культура Ірану, де можна купити тимчасовий шлюб

Мусульманська культура - одна з найсуворіших щодо статевих актів і сексуальних зв'язків між чоловіком і жінкою. Мусульманські пари можуть займатися сексом лише в місіонерській позі. Прохання чоловіка про зміну позиції вважається приниженням гідності.

Однак у деяких мусульманських країнах, таких як Іран, молода пара, яка хотіла б зайнятися сексом, перш ніж буде готова одружитися, може купити тимчасовий шлюб. Партнери мають право заплатити за коротку церемонію, в результаті якої укладається договір, де буде вказано точний час шлюбу. Після цього вони можуть займатися сексом, не суперечачи ісламськими законами.

Нагадаємо, учені встановили пік жіночої сексуальності

Зараз ви читаєте новину «Топ-10 шокуючих сексуальних традицій племен і народів світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі