четвер, 02 листопада 2017 17:36

Оральні втіхи та найкращий секс: створили робота для насолод

Оральні втіхи та найкращий секс: створили робота для насолод
Новий секс-робот займається сексом краще за людей. Фото: vladtime

Японські вчені презентували інноваційну версію штучного інтелекту, алгоритм якого вбудували в робота і створили виключно для сексуального задоволення людини. Унікальність новинки в тому, що робот здатний приймати вигляд чоловіка або жінки і займатися сексом з протилежною або такою ж статтю.

Робот вміє цілуватися, обіймати дівчину або хлопця, а в процесі розвитку вчиться робити оральні втіхи. Якщо він приймає вигляд чоловіка, в нього з'являється функція еякуляції. Руки у робота зроблені з тканинної оболонки, яка практично ідентична з людською шкірою. У робота виділяється піт. Він також може робити масаж.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секс-робот Гебріел вразив своєю реалістичністю

Під час сексу розмір статевого органу робота залежатиме від реакції жінки або чоловіка. На його прогрес буде йти не більше місяця, і за цей період людина зможе створити собі досконалого статевого партнера. Масштабне виробництво таких роботів почнеться ближче до 2020 року.

Усе більше самотніх японців приходить до висновку, що можна прекрасно обійтися і без "справжньої живої" подружки. Ці секс-ляльки ніколи не відмовлять в інтимній близькості, пославшись на головний біль, не базікають без упину і не вимагають грошей.

Зараз ви читаєте новину «Оральні втіхи та найкращий секс: створили робота для насолод». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі