вівторок, 23 березня 2021 16:25

Люди рідше займаються сексом - дослідження

Люди рідше займаються сексом - дослідження
Фахівці рекомендують для збільшення сексуальної активності проявити свою гнучкість. Фото: pixabay

Люди стали рідше займатися сексом, зокрема в Канаді.

Причиною можуть бути проблеми з психікою, забагато часу разом, чи на самоті в тих, хто не має пари, свідчать дані національного опитування дослідників з Університету Британської Колумбії, Канада.

Ця тенденція є негативною, тому що люди потребують такого типу активності, який приносить задоволення і знижує стрес. Дослідження послідовно виявило, що частіші інтимні сексуальні контакти пов'язані з більшим добробутом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які сексуальні фантазії можуть стати реальністю

Фахівці рекомендують для збільшення сексуальної активності проявити гнучкість.

"Сексуальний сценарій подібний до сексуального меню. Коли ви йдете на взаємодію, у вас є безліч опцій, з яких можна вибирати. Разом зі своїм партнером ви маєте з'ясувати, які частини цього меню вам подобаються, і проявити гнучкість", - розповідає Стефані Говен, докторант психології Королівського університету.

Іноді подружжя скаржаться на сексуальну рутину. Насправді постійний партнер має безліч переваг, окрім того, що він завжди поруч. Однією з них є те, що секс із таким партнером можна покращити завдяки імпровізації. Можна на рівні підсвідомості знати про рухи одне одного і підлаштовуватись. В таких парах є розуміння з одного дотику.

Зараз ви читаєте новину «Люди рідше займаються сексом - дослідження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі