неділя, 07 березня 2021 23:46

Які сексуальні фантазії можуть стати реальністю

Які сексуальні фантазії можуть стати реальністю
Рольову гру у сексі уявляє кожен 7. Фото: pixabay

Мати сексуальні фантазії - це нормально і в більшості вони доволі розвинені.

Завдяки фантазіям можна розслабитися, зрозуміти, чого хочеться, підсилити збудження, пише Cosmo.

Так само фантазії можуть стати реальністю. Наприклад, про секс в публічному місці фантазує майже кожен 4. Щоб повторити це у житті і залишитися непоміченим існують правила: обрати досить затишне і малолюдне місце; підготувати одяг і пози, щоб швидко удати, що нічого не було: секс стоячи, одяг, що приховує деталі; будь-хто, хто побачить, повинен бути спочатку на це згоден.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Писк, лайка, непристойності: що чоловіки хочуть чути під час сексу

Про секс із зіркою, другом або таємним коханням мріє кожен 5. Їх непросто здійснити, особливо якщо об'єкт живе в Голлівуді або щасливо одружений. Фантазії можна втілити в реальність завдяки новій іграшці.

Рольову гру у сексі уявляє кожен 7. Це та фантазія, яка втілюється найчастіше. Уявити себе кимось ще не так вже й складно і тоді можна увійти краще в роль. Водночас , секс повинен бути приємним, а не випробуванням для другого учасника. Незалежно від того, який варіант обирати, потім треба обмінятися враженнями.

Кілька прийомів допоможуть перетворити звичний секс на незабутні моменти для партнера. Однією з таких хитрощів є підтримка зорового контакту. Дивлячись прямо в очі один одному під час сексу, партнери відчують емоційне єднання і зв'язок, який посилює збудження.

Зараз ви читаєте новину «Які сексуальні фантазії можуть стати реальністю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі