понеділок, 04 січня 2016 17:58

Французи люблять швидкий секс, а у японців заведено мати коханку - що варто знати про секс з іноземцем

Багато хто на відпочинку крутять романи й сповна насолоджуються романтичними моментами. Деякі дівчата не проти провести відпустку в компанії іноземного мачо. Адже в кожної нації є свої особливості залицяння, кохання і, звісно ж сексу.

Ми розповімо про любовні традиції в різних країнах і чого чекати від їх сильних представників.

 

Англія

Є традиційна думка, що англійці – холодні, манірні зі снобізмом у характері. Як правило, відносини англійців складаються з багаторічної дружби, а чоловіки не терплять жіночої ініціативи у відносинах. На першому ж побаченні вони не витрачатимуть на вас великих грошей, а обмежаться кіно або кафе. Але як тільки чоловік зрозуміє, що хоче мати з вами серйозні стосунки, то не відступить і осипатиме кохану сюрпризами та подарунками. До сексу британці ставляться обережно – лише пропозицію зайнятися любов'ю англійки можуть розглядати як сексуальне домагання. За таке загрожує штраф або тюремне ув'язнення. Англійці звикли кохатися без поспіху, на чистих простирадлах, на тверезу голову, без сліз і довгих прощань.

Франція

Французи – майстри кохання, зрад і сексу. Вони точно знають, як задовольнити жінку. Люблять кохатися часто, але швидко, і не влаштовує багатьох іноземних дівчат. Чоловіки з цієї країни не люблять дарувати квітів. Перше побачення призначають у кафе, запрошуючи на сніданок або обід, але ніяк не на вечерю (хоча бувають і винятки. І рахунок сплачує кожен сам за себе.

Німеччина

Німці славляться своєю акуратністю, педантичністю, скромністю і дотримання правил. У цій країні досить легко ставляться до сексу – вважають його природним і корисним для здоров'я. Тому не соромляться обговорювати інтимне життя з колегами і друзями. Кажуть, що німці – хороші, тактовні, ризикові, розкуті, винахідливі і технічні коханці, здатні задовольнити кого завгодно. Експерименти німцям теж не чужі – не дарма найкраще і збуджуюче порно – німецьке. В Німеччині поширений шлюб за розрахунком і жоден чоловік не злякається жіночої ініціативи у відносинах.

Бразилія

Всупереч стереотипам, що ця країна загрузла в пристрасті і розпусті, бразильці досить пристойні і романтичні натури. У них прийнято завойовувати серце дівчат традиційними способами, запрошуючи на романтичні побачення – підкорення Корковади разом, пікніки в парках, перегляд фільмів у кіно, зірки на дахах, запальні танці. Загалом, зустрічатися з бразильцем – одне задоволення! Він зможе підкорити і здивувати вас, кружляючи в ритмі сальси. І якщо ви раптом одружитеся, кружляти в танці ви будете до самої старості, тим самим розпалюючи пристрасть з новою силою.

Японія

Країна висхідного сонця одна з тих, де вважається нормальним мати коханку. При цьому, японець ніколи не кине свою дружину, оскільки вона для нього – супутниця життя, яка буде з ним і в горі і в радості. Іноземкам підкорити японського чоловіка вкрай проблематично, оскільки вони шанують свою культуру і воліють пов'язувати своє життя тільки з японками. Але якщо раптом ви вирішите спробувати щастя в підкоренні японця, утримайтеся від яскравого макіяжу на користь nude і кричущого яскравого одягу на користь ділового і стриманого. При цьому, японські чоловіки люблять ласку, ніжність і воліють звабу в стилі гейш. До проголошення цієї заповітної фрази, японці можуть спати один з одним, при цьому бути друзями, а не хлопцем з дівчиною. Цікаво, що раніше під час першої шлюбної ночі на цей процес мала право дивитися свекруха, але поступово цю традицію викорінили, оскільки японці досить сором'язливий народ.

Іспанія

Іспанці неймовірно пристрасний народ і це відомо всім. Ця країна шанує свої традиції і звичаї, пов'язані зі створенням сім'ї. Якщо іспанець не готовий одружитися, він ніколи не познайомить свою дівчину з батьками. До речі, іспанки – дуже вольові, самостійні, запальні, гарячі і темпераментні жінки. Вони можуть постояти за себе і можуть вважати за образу, якщо чоловік раптом вирішить за неї заплатити, спробує проявити турботу і почати залицятися. Тому, іспанські чоловіки доводять можливість бути з дівчиною сильними вчинками. У ліжку іспанці люблять пристрасть, експерименти і іноді жорстокість. Отже будьте обережні.

США

Вважається, що американці можуть купити що завгодно, в тому числі і любов. Вони дарують своїм коханим, в залежності від матеріального становища, милі дрібнички, прикраси, техніку, одяг, косметику, автомобілі, будинки та інше. Але жителі Америки можуть бути романтичними. Наприклад, вони запросто можуть записати диск з посланням другій половинці про наміри одружитися на ній і показують свій ролик в кінотеатрі перед сотнями незнайомців. Їм не чуже зробити красиву пропозицію в ресторані або в переддень свята перед родичами нареченої. Вони готові зізнатися в своїх почуттях під час баскетбольного, футбольного, хокейного, тенісного матчу. Загалом, якщо ви хочете подарунків, красивих залицянь і море позитивних емоцій – вам точно треба шукати american boy. Ну а секс у них нічим не відрізняється від звичайних людей – вони можуть бути неймовірно пристрасними, чуттєвими, романтичними і ніжними.

В'єтнам

В'єтнамці досить різкі у своїх висловлюваннях і вчинках, але в залицяннях їм немає рівних. При цьому, їм не можна доторкатися до незнайомої людини і дивитися якось не так в її бік. В'єтнамці – це досить романтичний народ. Чоловіки, наприклад, задицяються до жінок шляхом посвячення їм віршів і пісень, дарують квіти та м'які іграшки, катають на скутерах своїх пасій.

Ірландія

Ірландці входять в список найромантичніших національностей у світі. Жителі Смарагдового острова слідують правилу - показати свою незацікавленість до предмету обожнювання, але так, щоб йому сподобатися. Вони точно засвоїли урок Олександра Сергійовича Пушкіна – "Чим менше жінку ми любимо, тим легше подобаємося ми їй". У них існує цікава традиція – 29 лютого (раз у чотири роки) жінка може зробити своєму коханому пропозицію руки та серця. Цікаво також, що в Ірландії немає презервативів. В цій країні не прийнято займатися сексом заради задоволення – тільки для продовження роду.

Зараз ви читаєте новину «Французи люблять швидкий секс, а у японців заведено мати коханку - що варто знати про секс з іноземцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі