неділя, 16 жовтня 2016 19:12

4 головних ілюзії про секс із шефом

Автор: http://psy.passion.ru/
 

Перш, ніж зважитися на близькість з начальником, краще заздалегідь задуматися, яких стосунків ви чекаєте, щоб потім не розчаруватися.

Про це пише ivona

Ілюзія № 1: "У нас стільки спільного"

Ваші 14 робочих годин на день, ваша чашка чаю на офісній кухні, ваші посадові обов'язки, колеги, клієнти, зустрічі та наради. А чи є щось ще? Чи буде у вас, що обговорити, якщо один з вас змінить місце роботи, спосіб життя? Чи цікаво вам з його друзями? (краще запитати у себе, чи знайомі ви з його друзями?).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 9 головних ознак сексуальної несумісності

Іноді велика кількість спільних тем створює ілюзію близькості і взаєморозуміння. Але, якщо придивитися, все це стосується лише робочих тим, і закінчується разом з ними. Це зовсім не означає, що ваш бос обов'язково виявиться бездушним мерзотником. Але задуматися про те, що, крім роботи, робить цю людину для вас цікавою, все ж варто.

Ілюзія № 2: "Це нікого не стосується"

Навіть якщо ви обидва самотні, і ні у кого з вас немає сім'ї, навколо вас є маса людей, яким не байдужі ваші стосунки. Взяти, хоча б колег. Так не має бути, стосунки - це особиста справа. Ігнорувати реальність можна, але тільки доти, поки вона не звалиться вам на голову у вигляді пліток, ревнощів і зіпсованої ділової репутації.

Британський вчений Гаррі Пауелл у своїй книзі "Гендерні відмінності на роботі" пише, що "ієрархічні романи" (ті, в яких один з учасників знаходиться в підпорядкуванні в іншого), це не поодинокий випадок. Вони істотно знижують ефективність компанії, бо негативно позначаються на кліматі в колективі. Тому стосунки з босом краще не афішувати.

Ілюзія № 3: "Ми будемо жити довго і щасливо"

Тут на допомогу приходить статистика. Згадайте, скільки разів в житті у вас були романтичні зустрічі, і скільки з них закінчувалися серйозними стосунками? Ваша особиста статистика допоможе вам зробити далекосяжні висновки. Звичайно, ніщо не заважає їй свідчити на користь тривалих відносин.

Ілюзія № 4 "І у нас все вийде"

За даними газети The Times, що проводила опитування серед офісних панянок, 28% респонденток зізналися, що їм траплялося займатися сексом з колегою по роботі; 10% мали інтрижку з босом, і з цих десяти 12% в результаті отримали просування по роботі, а 11% - благополучно поєдналися зі своїм босом шлюбом.

Нагадаємо, закохані вразили кадрами інтиму в Instagram

Зараз ви читаєте новину «4 головних ілюзії про секс із шефом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі