середа, 24 січня 2018 12:07

У Instagram з'явилися анімовані стікери

У Instagram з'явилися анімовані стікери
Instagram здивував користувачів новою функцією Фото: newwest

Анімовані наліпки у форматі GIF зявилися в Instagram. Соціальна мережа додала нові можливості в свій інструмент "Історії" для створення коротких, зникаючих через добу роликів.

"Тепер ви можете додавати веселі, експресивні наклейки GIF на будь-яке фото або відео у вашій історії", - йдеться в повідомленні.

Щоб додати такий елемент в "історію", потрібно при її створенні перейти на вкладку зі стікерами і там вибрати новий пункт - GIF. Всі доступні там стікери (а їх кілька сотень) надані сервісом Giphy. Можна обрати найпопулярніші або задіяти пошук. Доданий стікер можна переміщати по екрану і змінювати його розмір.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розробили додаток для укладення згоди на секс

Зараз не всі користувачі мають можливість протестувати новинку. Вона доступна лише в останній версії Instagram для iOS і Android.

YouTube змінив правила монетизації відеороликів. З 17 січня користувачі, які мають канали і хочуть отримувати винагороду від реклами в рамках партнерської програми YouTube, повинні мати за попередні 12 місяців щонайменше 4 тис. год. перегляду і 1000 підписників на своєму каналі.

Зараз ви читаєте новину «У Instagram з'явилися анімовані стікери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі