вівторок, 21 листопада 2017 10:15

Створили банкомати для криптовалюти

Створили банкомати для криптовалюти
Біткоїн можна купити через банкомат у Південній Кореї та США. Фото: medium.com

Виробник банкоматів з Південної Кореї Hyosung додав в апарати свого виробництва функцію купівлі біткоінів

Підтримку криптовалюти у банкоматах зробили можливою завдяки платформі Just Cash. Цей сервіс розробляє мобільні додатки для продажу криптовалюти, повідомляє grifonsoft.

Завдяки новій функції у банкоматах клієнт може купити біоткони так само, як долари чи іншу валюту.

Після покупки біткоінів клієнт отримує паперовий чек. На ньому надруковані приватний і публічний ключі в текстовому вигляді та спеціальний QR-код для сканування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Європейський університет приймає оплату за навчання в біткоінах

Банкомати фірми Hyosung розташовані по всій території Південної Кореї та у багатьох інших країнах. Поки що функція купівлі криптовалюти доступна у Кореї та США. У Європі Hyosung планує все налаштувати вже до початку 2018-го.

Група народних депутатів від фракцій "Народний фронт" і "Блок Петра Порошенка" зареєстрували у Верховній Раді законопроект, яким пропонується легалізувати обіг криптовалюти в Україні. Законопроектом пропонується покласти функцію державного регулювання ринку криптовалюти в нашій країні на Національний банк України.

Зараз ви читаєте новину «Створили банкомати для криптовалюти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі