четвер, 21 грудня 2017 10:02

В Apple розповіли, навіщо уповільнюють роботу старих смартфонів

В Apple розповіли, навіщо уповільнюють роботу старих смартфонів
Смартфон обмежує активність процесора, щоб йому не потрібен був серйозний заряд енергії. Фото: AppleInsider.ru

Apple навмисно знижує швидкість роботи процесорів. Так у компанії намагаються знизити піки енергоспоживання.

Літій-іонні акумулятори - недовговічні і погано переносять високі і низькі температури, пише nv.ua.

" Наша мета - продовжити загальну продуктивність і термін служби пристроїв. Літій-іонні батареї різко втрачають ємність в холодних умовах і з часом гірше зберігають заряд, через що пристрої могли несподівано виключатися для захисту електронних компонентів. У минулому році ми додали функцію пониження частоти процесора для iPhone 6, iPhone 6s і iPhone SE, щоб запобігти мимовільним відключенням. Найближчим часом вона з'явиться і на iPhone 7 з виходом оновлення iOS 11.2.", - йдеться у заяві американської компанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аналітики розчаровані низькими продажами iPhone

У власників iPhone 6s без причини почали вимикатися смартфони. Проблему вирішили шляхом випуску оновленої прошивки. Ймовірно, саме у цей період компанія запровадила динамічні зміни тактової частоти процесора в залежності від напруги акумулятора.

Американська корпорація Apple заробляє за секунду $1444. Якщо брати до уваги тільки IT-сферу, то на другому місці опинився холдинг із США - Alphabet. За секунду він заробляє $615. У трійці лідерів опинився Microsoft. Щосекунди він заробляє $531.

Зараз ви читаєте новину «В Apple розповіли, навіщо уповільнюють роботу старих смартфонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі