четвер, 02 листопада 2017 18:48

Створили сайт, який перетворює невдалі фото на гарні

Українці запустили сайт, на якому можна покращувати якість фотографій в один клік.

Портал називається Let's Enhance і є безкоштовним, повідомляє PetaPixel.

Користувачу не потрібно редагувати фотографію. Варто лише розмістити знімок на сайті і почекати декілька хвилин. Фото оброблятиметься за допомогою нейромережі. Щоб редагувати фотографії, потрібно зареєструватись на сайті. Це можна зробити через електронну пошту або Facebook.

Автор: petapixel.com
  Фото до завантаження на портал
Фото до завантаження на портал
Автор: petapixel.com
  Фото після обробки на порталі
Фото після обробки на порталі

Щоразу, коли ви завантажуєте фотографію, для вас створюють три результати: фільтр Anti-JPEG просто видаляє артефакти (дефекти на фото. - Gazeta.ua), ще один фільтр дозволяє масштабувати якусь частину фото, зберігаючи якість існуючих деталей фото.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українець розробляє нові програми, які допоможуть зрозуміти тварин

"Магічний фільтр" малює нові деталі на фотографії, яких насправді там не було, використовуючи штучний інтелект. Обробка деяких знімків триває довго: час редагування залежить від розміру фотографії.

У месенджері WhatsApp стала доступна функція видалення повідомлення, вже відправленого співрозмовнику. Це може бути корисним, якщо користувач відправив пост не в той чат або помилився у тексті.

Зараз ви читаєте новину «Створили сайт, який перетворює невдалі фото на гарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі