середа, 27 березня 2019 16:54

Ще один популярний месенджер дозволить блокувати користувачів

Ще один популярний месенджер дозволить блокувати користувачів
У WhatsApp можна буде блокувати акаунти користувачів. Фото:znaj.ua

У WhatsApp можна буде блокувати акаунти користувачів.

Розробники запевняють, що функція працюватиме надзвичайно оперативно, проте є декілька нюансів, повідомляє ТехноПортал.

У новій версії WhatsApp під номером 2.19.80 є прихована можливість для того, щоб подати скаргу на будь-якого користувача, від якого надійшло повідомлення. Навіть більше, скаржитися можна навіть на тих, хто публікує щось у публічних групових чатах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці зможуть купувати товари за допомогою Google Pay

У разі, якщо один користувач набере понад 10 скарг протягом доби, інформацію про активність облікового запису автоматично буде передана модераторові. Після перевірки буде вирішено, чи варто блокувати користувача.

Така функція повинна допомогти позбутися величезної кількості зловмисників і роботів, які можуть поширювати недостовірну інформацію.

У новій версії WhatsApp можна подивитися, скільки разів повідомлення було переправлено іншим користувачам. Для цього потрібно натиснути на повідомлення, а потім натиснути на кнопку "Детальніше". Після відкриється спеціальне меню,у якому й буде подана уся необхідна інформація.

Зараз ви читаєте новину «Ще один популярний месенджер дозволить блокувати користувачів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі