понеділок, 27 листопада 2017 14:00

Розсекретили дату виходу нового смартфону від Meizu

Уже наприкінці грудня світ побачить новинка від виробника смартфонів Meizu. Так інсайдери повідомляють, що 20 грудня на ринок вийде Meizu M6S або Blue Charm 6S.

З чуток, компанія Meizu працює одразу над кількома безрамковими смартфонами. Модель M6S на моделі чіпсет MT6793 від MediaTek – бюджетна. Він матиме дисплей — на 5.7 дюймів зі співвідношенням сторін 18:9. Об'єм оперативної пам'яті становитиме 3 ГБ. Основна камера буде на 13 мегапікселів, пише nv.ua

Автор: weibo.com
  Так може виглядати новий Meizu
Так може виглядати новий Meizu

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки коштуватиме бюджетний смартфон Meizu M6

Крім більш тонких рамок, телефон матиме сканер відбитків пальців збоку корпуса. Смартфон може отримати металевий корпус з округленими кутами, але без традиційної кнопки mBack.

Очікувана вартість новинки близько $ 152, тобто, 4090 грн.

Компанія Meizu почала розсилати запрошення на презентацію Meizu M6. Раніше стали відомі технічні характеристики смартфона, а тепер опублікували його реальні фотографії. Нова модель не сильно відрізняється від минулорічного Meizu M5. Змінився тільки дизайн. На задній панелі з'явилися смужки, які за формою нагадують роздільники антен у металевих флагманах Meizu.

Зараз ви читаєте новину «Розсекретили дату виходу нового смартфону від Meizu». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі