пʼятниця, 17 лютого 2017 16:25

"Прощавай,піратство"- українці обирають стрімінгові сервіси

Останнім часом можна спостерігати, як з інтернету зникають тисячі копій нелегальної музики.
Особливо це помітно у соціальній мережі "ВКонтакті".

Це пов'язано з тим, що автори серйозніше взялись за свої авторські права і вимагають видаляти свої пісні всюди, окрім легальних сервісів.

Gazeta.ua розповість про 3 популярні стрімінгові сервіси потокової музики, де українці за невелику ціну можуть абсолютно легально слухати композиції улюблених виконавців.

Яндекс.Музика
Це відомий в Україні стрімінговий сервіс, який має мільйони користувачів.
Його зручність полягає в тому, що він доступний як через комп'ютер так і на смартфонах/планшетах. Сервіс пропонує понад 20 мільйонів треків, підбірки пісень за жанрами та радіо з останніми музичними хітами. Користування "Яндекс.Музикою" на мобільних пристроях дозволить вам слухати музику офлайн, створювати плейлисті та ін.
Використовувати сервіс на комп'ютері можна безкоштовно, але з рекламою. Для смартфонів та планшетів доведеться купувати підписку за 72 грн/міс.

Автор: music.yandex.ua
  Інтерфейс "Яндекс.Музики"
Інтерфейс "Яндекс.Музики"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Встановили, як Facebook впливає на людину

Google Play Музика
Сервіс, який вже давно існує в Україні. Має мобільні додатки для Android, iOS,або можна користуватись через браузер на комп'ютері. База сервісу нараховує більше 30 мільйонів пісень.Музику можна скачувати в офлайн.Усі обкладинки, назви та інше підібрані ідеально. А радіо, що грає треки по вподобанням, порадує тих, хто завжди у пошуках нової та якісної музики.
Перший місяць сервісом можна буде користуватись безкоштовно. Надалі- 60 грн/міс.

Автор: zaloro.com
  Інтерфейс "Google Play Музики"
Інтерфейс "Google Play Музики"

Apple Music
До його переваг можна віднести практично безмежний вибір музики, який нараховує близько 30 мільйонів треків.
Крім можливості слухати будь-яку музику онлайн та офлайн, буде доступно і спеціальне радіо, на якому будуть працювати як власні діджеї, так і запрошені знаменитості. Також буде можливість підписуватися на власні сторінки улюблених музикантів і стежити за їх творчістю.
Сервіс має додатки для Android та iOS. Перших 3 місяці можна буде користуватись безкоштовно. Потім- 109 грн/міс.

Автор: wrozlaw.plan.pl
  Інтерфейс "Apple Music"
Інтерфейс "Apple Music"


В Україні через закон про ліквідування піратства, закрилися два найбільших файлообмінника країни.
Спочатку влада заявила про закриття онлайн-кінотеатру FS.to, а потім про самостійне своє закриття заявив Ex.ua, пояснивши таке рішення тиском з боку держави.

Зараз ви читаєте новину «"Прощавай,піратство"- українці обирають стрімінгові сервіси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі