понеділок, 06 серпня 2018 14:57

Презентували безрамковий смартфон LG Q8

Південнокорейська компанія LG випустила смартфон LG Q8 (2018).

Смартфон середнього цінового сегменту. Коштує $480 або 12,8 тис. грн, пише gagadget.com.

Модель виконали у чорному й синьому кольорах. Має безрамковий дизайн і металевий корпус. Розмір дисплея 6,2 дюйми. На задній кришці - сканер відбитків пальців.

Автор: hi-tech
 

Q8 оснастили функцією захисту від води і пилу. Ґаджет відповідає військовому стандарту MIL-STD 810G по міцності. Він також підтримує функцію штучного інтелекту Qlens. У корпусі - стилус зі спеціальним слотом.

Смартфон працює на чіпсеті Snapdragon 450. Має 4 ГБ оперативної і 64 ГБ вбудованої пам'яті з можливістю розширення картками формату microSD об'ємом до 2 ТБ.

Автор: hi-tech
 

Основна камера - на 16 Мп і фазовий автофокус. Селфі-камера - 5 Мп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як виглядатиме новий iPhone 9

Смартфон підтримує USB-C, Bluetooth, Wi-Fi 802.11. Ємність батареї Q8 – 3 300 мАг з технологією швидкої зарядки Qualcomm Quick Charge 3.0.

Найпотужнішим смартфоном минулого місяця став ігровий смартфон Xiaomi Black Shark. Пристрій китайської компанії отримав 292 977 балів.Таку статистику попублікували розробники програми для перевірки потужності пристроїв AnTuTu.

Зараз ви читаєте новину «Презентували безрамковий смартфон LG Q8». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі