пʼятниця, 23 березня 2018 11:21

Запрацював унікальний музичний додаток

Запрацював унікальний музичний додаток
У Києві презентували музичний додаток для молодих виконавців. Сервіс Фото:i.ytimg.com

У Києві презентували музичний додаток Louder.me для молодих виконавців з авторськими піснями. Сервіс безкоштовний.

Його розробив Євген Тимчик - фронтмен двох важких груп The Nietzsche і Septa, повідомляє "Обозреватель".

"Якщо ми говоримо про сьогоднішні стрімінгові сервіси, великі лейбли, у принципі, їх багато. Але величезний пласт, багато дійсно талановитих музикантів залишаються невідомими. Вони, можливо, навіть більш талановиті, ніж ті, хто очолюють багато чартів", - пояснюють творці Louder.me.

Щоб залити свою музику на Louder.me, необхідно пройти кілька етапів. Це не повинні бути демо- або домашні записи треків. Якщо у команди є сумніви з приводу того, чи є людина автором пісні, вона проходить процес верифікації.

Головними модераторами контенту є слухачі - їхны оцінки впливають на рейтинг виконавців. У додатку є 2 режими - "аркада" і "турнір". У майбутньому творці сервісу збираються організувати масштабний фестиваль, на якому виступлять переможці "турнірів".

У додатку слухач може відфільтрувати пісні за жанрами і країнами. Також з'явиться можливість фільтрувати треки за мовою виконання.

Відкривши Louder.me, слухач отримує доступ до відібраних треків. Якщо натисне на play, зможе послухати трек 10 сек. Прийняти рішення, подобається він чи ні. Якщо поставить лайк, пісня потрапить в його плейлист, а також підніметься в загальному рейтингу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Створили зручний мобільний додаток для жителів багатоповерхівок

Американська компанія Microsoft випустила на iOS-додаток для людей зі слабким зором. Програма допомагає орієнтуватися у навколишньому просторі.

Зараз ви читаєте новину «Запрацював унікальний музичний додаток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі