понеділок, 27 листопада 2017 15:15

Поліцейським відділком керуватиме штучний інтелект

Поліцейським відділком керуватиме штучний інтелект
Так виглядатимуть симулятори для водіїв Фото: Caijing Neican

У Китаї створили інноваційний поліцейський відділок зі штучним інтелектом. Там будуть видавати та подовжувати термін водійських посвідчень. Також проводитимуть іспити на спеціальних симуляторах-системах віртуальної реальності для отримання ліцензії на керування автомобілем.

Відвідувачам відділку не доведеться пред'являти документи. Штучний інтелект і технологія розпізнавання образів отримають доступ до всієї відповідної інформації самостійно. Для розпізнавання відвідувача використовуватимуть технологію сканування особи, розроблену китайським ІТ-гігантом Tencent, пише nv.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Штучний інтелект загрожує людству - Ілон Маск

Це дозволить отримати нові водійські посвідчення у будь-який час доби без необхідності заповнювати будь-які документи або розмовляти з державними службовцями.

Працюватиме відділок цілодобово.

Поліцейські Дубаю випробували мотоцикли, які літають. Мотоцикл - розробка компанії Hoversurf. Техніку назвали ховербайк Scorpion-3. Ролик показали каналі. Пристрій оснастили чотирма пропелерами. Його максимальна швидкість у повітрі 70 км / год. На повному заряді батареї він може пролетіти 25 хв. Якщо мотоцикл заправити бензином, він може пролетіти близько 1 год.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейським відділком керуватиме штучний інтелект». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі