понеділок, 02 червня 2014 16:31

МТС скасувала роумінг для російських абонентів у Криму

МТС скасувала роумінг для російських абонентів у Криму
http://www.3dnews.ru/

Після початку курортного сезону МТС скасувала міжнародні націнки для абонентів російських операторів. Тепер абоненти зможуть спілкуватися за російськими цінами. Вартість розмови між абонентами коштуватиме 8,9 рублів (раніше - 33), надсилання SMS – 3,95 рублів (раніше — 7,5). За 1 Мбайт мобільного інтернету компанія буде знімати з рахунку 9,9 рублів.

МТС та інші мобільні оператори досі працюють у Криму за українськими ліцензіями. Про плани скасувати роумінг стало відомо від голови Міністерства комунікацій та зв'язку РФ Миколи Нікіфорова. У своєму виступі міністр зауважив, що ліцензовані у Росії компанії автоматично отримають ліцензії у республіці Крим. "Українські оператори повинні прийняти рішення: або вони перейдуть у дію російської юрисдикції і продовжать роботу в Криму, або звільнять частоти, і вони будуть виставлені на конкурс або аукціон".

Зараз ви читаєте новину «МТС скасувала роумінг для російських абонентів у Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі