субота, 10 березня 2018 12:36

Ілон Маск презентував автобус майбутнього

Ілон Маск презентував автобус майбутнього
Ілон Маск презентував новий підземний громадський транспорт Фото: YA62.ru

Засновник SpaceX і Tesla Ілон Маск опублікував відео з презентацією електробуса для тунелів під містами. Новітній засіб пересування розробила його компанія The Boring Company.

Відео Маск опублікував на своїй сторінці у Twitter.

"Це можна назвати підземним автономним електричним автобусом зі швидкістю 150 миль на годину (241 км/год), який автоматично перемикається між тунелями і ліфтами. Таким чином, так, це автобус", — написав Маск.

The Boring Company планує змістити акценти при бурінні підземних тунелів. В пріоритеті будуть транспортування пішоходів та велосипедистів.

По всьому місту будуватиметься велика кількість станцій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ілон Маск роздаватиме безкоштовний інтернет

"Міська система матиме тисячі невеличких станцій, за розмірами як одне паркувальне місце, яке знаходитиметься поряд із місцем вашого призначення та плавно вплітатиметься в "тканину" міста", - написав Маск. Це буде перевагою над метро.

Нещодавно транспортне управління Вашингтона видало попередній дозвіл компанії The Boring Company на реалізацію проекту підземної автомагістралі.

Керівник українського проекту з будівництва Hyperloop – HypeUA Олександр Озеран озвучив приблизну ціну будівництва тестового майданчика у Дніпрі.

Зараз ви читаєте новину «Ілон Маск презентував автобус майбутнього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі