субота, 17 лютого 2018 11:22

Facebook вдвічі збільшить кількість фахівців з безпеки

Facebook вдвічі збільшить кількість фахівців з безпеки
Facebook збільшить удвічі штат безпеки через звинувачення росіян Фото: facebook

Керівництво соцмережі Facebook має намір прийняти ряд заходів в сфері інформаційної безпеки, зокрема - збільшити в два рази число фахівців даного профілю.

"Ми спрямовуємо на це значні кошти, зокрема, збільшуємо число людей, які працюють в сфері безпеки, з 10 тисяч до 20 тисяч цього року. Ми також продовжуємо тісно взаємодіяти з ФБР, міністерством внутрішньої безпеки та іншими компаніями, щоб розробити методи захисту країни і людей, що користуються нашою соцмережею ", - розповів віце-президент Facebook Джоел Каплан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЦРУ: Росія намагається підірвати вибори у США в 2018 році

У вересні Алекс Стамос, що відповідає за безпеку в Facebook, виступив з твердженням, що в період минулорічних американських виборів якась російська структура витратила $100 тис. На поширення в соцмережі рекламних повідомлень політичного характеру за допомогою створення помилкових облікових записів і сторінок.

Згодом Facebook передала близько 3 тис. зразків цих рекламних оголошень в Конгрес США, де ведуться розгляди з приводу приписуваних Москві спроб вплинути на минулорічні вибори. Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявляв, що Кремль не має ніякого відношення до розміщення політичної реклами в соціальній мережі і не знає, хто стоїть за такими замовленнями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп відреагував на переговори між КНДР і Південною Кореєю

16 лютого Міністерство юстиції США висунуло звинувачення у справі про втручання в президентські вибори 2016 року 13 громадянам Росії і трьом компаніям.

Зараз ви читаєте новину «Facebook вдвічі збільшить кількість фахівців з безпеки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі