понеділок, 24 липня 2017 11:35

Facebook працює над створенням модульного смартфону

Facebook працює над створенням модульного смартфону
Секретний підрозділ Facebook займається розробкою смартфону Фото: bigmir.net

Секретний підрозділ Facebook під назвою Building 8 розробляє смартфон. Компанія запатентувала новий пристрій.

Інсайдери кажуть, що це буде модульний смартфон. Унікальність цього пристрою в тому, що за бажанням у ньому можна змінювати деталі конструкції. В основі цього пристрою закладена плата, до якої користувач зможе прикріпити як основні деталі, так і другорядні, вузькоспеціалізовані. Серед основних модулів смартфону: дисплей, процесор, акумулятор, блоки пам'яті і фотокамера. Всі інші функції власник ґаджета зможе вибирати, від'єднувати та приєднувати самостійно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Штучний інтелект допоможе ставити діагнози у лікарнях

Створюють цей пристрій співробітники, які розробляли модульний смартфон для корпорації Google, повідомляють "Коментарі.ua". Крім того, в команді Building 8 працюють колишні фахівці компаній Apple та Amazon.

У Facebook не розкривають деталей щодо особливостей нової розробки. За словами представників, зараз секретний підрозділ працює над створенням технологій машинного навчання. Відомо лише, що новий смартфон матиме знімні динаміки, модуль GPS, екран і мікрофон.

У британському місті Сауз-Шилдс дрони патрулюватимуть автошляхи. Ці пристрої отримала у розпорядження дорожня поліція. Безпілотники допомогли правоохоронцям піймати байкерів. Ті часто порушували правила дорожнього руху на вулицях міста.

Зараз ви читаєте новину «Facebook працює над створенням модульного смартфону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі