понеділок, 06 квітня 2020 19:06

Додаток Zoom викинув особисті дані людей у YouTube

Додаток Zoom викинув особисті дані людей у YouTube
В YouTube потрапило відео з робочих конференцій Zoom. Фото psm7.com

В YouTube потрапило відео з робочих конференцій, проведених у сервісі Zoom. У мережу потрапили особисті дані дітей, фінансові звіти компаній, імена та номери телефонів пацієнтів, а також інтимні розмови людей.

Хоч програма Zoom не записує відео, користувачі можуть це зробити без згоди інших учасників конференцій. Всім повинно прийти повідомлення про це під час початку запису. Файли зберігалися за допомогою сервісів Zoom і перебували в онлайн-сховищі без паролів.

Zoom надає послуги віддаленого конференц-зв'язку з використанням хмарних технологій. Через додаток можна проводити відеоконференції, онлайн-зустрічі, створювати чати й організовувати спільну роботу.

Особливий інтерес до додатка з'явився після запровадження у всьому світі карантину через коронавірус.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні вирішили проблему з тестами

Раніше Роберт Каллен, житель міста Сакраменто, штат Каліфорнія, подав у суд на сервіс для відеоконференцій Zoom Video Communications за розголошення конфіденційної інформації третім особам.

Зараз ви читаєте новину «Додаток Zoom викинув особисті дані людей у YouTube». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі