четвер, 13 вересня 2018 14:40

Зухвалий кіт-крадій цупить сусідські трусики

Автор: dailymail.co.uk
  Кіт Базиль іде на справу
Кіт Базиль іде на справу

3-річний кіт Базиль із Великої Британії унадився цупити з мотузок для білизни сусідські речі. Тепер хазяйка пухнастика змушена розшукувати в соцмережі "жертв" діянь улюбленця, щоб повернути їм украдене.

Нині на рахунку в чотирилапого злочинця вже 10 поцуплених трусиків. Полює Базиль не тільки на своїй вулиці, а й на сусідніх. Окрім трусиків, полюбляє цупити шкарпетки й панталони. Усе вкрадене тягне додому й підносить хазяйці. Найчастіше лишає біля ліжка. Пише британське видання Dailymail.

Злочинну діяльність вусань почав приблизно 3 місяці тому. Одна з сусідок навіть помічала, як Базиль подовгу заглядає у вікно її будинку. Проглядаючи новини в соцмережі про розшук власників украдених речей, на опублікованих фото вона впізнала й свою нижню білизну.

У хазяйки Базиля є підозри, що промишляє пухнастик не сам. Спільником улюбленця вважає його кращого друга — чорного кота на кличку Дейв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На чоловіка впав з балкону 6-кілограмовий кіт

Автор: dailymail.co.uk
  Чергова здобич Базиля
Чергова здобич Базиля

Автор: dailymail.co.uk
  Кіт Базиль
Кіт Базиль

Раніше розповіли, що у селі хочуть заборонити котів. Можливість тримати вдома пухнастиків можуть втратити мешканці новозеландського поселення Омауі. Їхніх улюбленців уряд звинувачує в смерті майже мільярда птахів, комах і рептилій.

Зараз ви читаєте новину «Зухвалий кіт-крадій цупить сусідські трусики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі