вівторок, 18 жовтня 2011 09:40

Злодій обікрав один і той же магазин 17 разів

Злодій обікрав один і той же магазин 17 разів

В Ухті затримали чоловіка, який систематично здійснював крадіжки з одного й того ж магазину, що спеціалізується на продажі різноманітної техніки та електроніки. За наявними в розпорядженні місцевої поліції відомостями, зловмисник обікрав магазин 17 разів, повідомляється на сайті МВС по республіці Комі.

Злочинця (його ім'я не називається) впіймали в магазині 11 жовтня, коли він намагався покинути торгову точку, не сплативши товар, який лежав у його візку. Виявилося, що чоловік намагався винести з торговельної точки три фотоапарати й ігрову приставку. Загальна сума товарів, що сподобались злодієві, перевищила 57 000 рублів (майже 15 тис грн).

У бесіді з поліцейськими чоловік розповів, що здійснював подібні злочини з серпня. Всього він зізнався в 17 (включаючи останнє) правопорушеннях. Він розповів, що раніше просто брав товари, що сподобались, складав у пакет, а на касі оплачував лише якусь дрібну покупку. Крадені речі він потім перепродував.

Сума збитків, завдана злодієм магазину, склала 550 тисяч рублів (142 тис 725 грн). На чоловіка заведено кримінальну справу за частиною 1 статті 158 Кримінального кодексу РФ (крадіжка). Він був відпущений з-під варти під підписку про невиїзд.

Зараз ви читаєте новину «Злодій обікрав один і той же магазин 17 разів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі