пʼятниця, 12 серпня 2011 10:23

Мешканець Техасу робить воду з повітря

Мешканець Техасу робить воду з повітря

Террі ЛеБле з Техасу винайшов препарат, який виробляє воду з повітря. Пристрій має назву "Drought Master". За допомогою цього препарату, можна уникнути проблем з водою в районах, де спостерігаються постійні засухи та спека.

Концепція водної машини досить проста: генератор вбирає вологе повітря, стискає його, потім викачує очищене повітря та збирає воду, готову до вживання.

"Він робить чисту воду, - каже ЛеБле. - Вона видобувається не з землі, а "набирається" прямо з повітря. У нас є цілі океани води в небі. Усе, що потрібно зробити, це лише зібрати його та сконденсувати".

Винахід уже вийшов на ринок і місцеві жителі з його допомогою переживають сильну посуху.

Усе, що потрібно для "Drought Master", щоб він почав роботу, це електрика. За словами винахідника, машина може виробляти від 19 до 26 літрів питної води на день, всього по 1 центу вартості електроенергії за літр. Це набагато дешевше, ніж купувати воду в пляшках у супермаркетах.

Як повідомив Террі виданню LeFleur, були проведені проби води для її безпечного використання. Усі тести показали позитивні результати й вода відповідала всім стандартам Управління з охорони навколишнього середовища, Асоціації аналітичних хіміків, Американської асоціації охорони здоров'я, Американської асоціації з водних робіт і Федерації контролю за забрудненням води.

Вода з повітря не містить ні металів, ні інших шкідливих речовин, таких як цинк і мідь, і Террі стверджує, що компанія, яка проводила тести, сказала, що вода з апарату "Drought Master" така ж як дистильована вода.


Зараз ви читаєте новину «Мешканець Техасу робить воду з повітря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі