вівторок, 17 жовтня 2017 02:24

Жінка спіймала акулу голими руками

Жінка спіймала акулу голими руками
Австралійка Мелісса Хатейер голими руками спіймала акуленя метр заввишки та перекинула його з басейна в океан. Фото: tsn.ua

Австралійка Мелісса Хатейер голими руками спіймала акуленя метр завдовжки та перекинула його з басейна в океан.

Це сталося неподалік Сіднею, повідомляє news.com.au.

Жінка розповіла, що вранці їй зателефонувала мама та сказала, що в воді плаває акула. І разом з дітьми Мелісса поїхала на допомогу. Жінка розповіла, що акула боялася людей та билася об каміння.

"Працюю ріелтором, і моя професія – допомагати людям змінювати місця проживання. Я просто допомогла акулі опинитися в океані. Загнала акулу на мілководдя, стрибнула на неї і притиснула плавники колінами. Шкіра у неї була груба, як наждачний папір", – розповіла австралійка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У російському океанаріумі загинула білуха, заплутавшись у снастях

Зі слів жінки, своїми діями вона не лише захистила людей від зустрічі з хижаком, але і врятувала саму акулу, яка однозначно не почувалася комфортно в обмеженому просторі.

На австралійському пляжі Менлі-Біч в Сіднеї чоловік на ім'я Карл Бучольц відтягнув акулу за хвіст назад в океан, щоб та не завдала шкоди відпочивальникам на пляжі.

Зараз ви читаєте новину «Жінка спіймала акулу голими руками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі