четвер, 23 грудня 2010 11:09

Займатись сексом стоячи корисно для фігури

Займатись сексом стоячи корисно для фігури

Німецькі вчені провели експеримент за участю 480 пар, яким було запропоновано займатися сексом у вертикальній позиції.

Протягом двох тижнів не менше одного разу на день партнери слідували рекомендаціям медиків.

У результаті виявилося, що дівчата втратили за 14 днів від 3 до 5 кілограмів. Справа в тому, що в позі стоячи спалюється максимальна кількість калорій, так як партнерам доводиться витрачати більше енергії на рухи тіла, ніж, наприклад, при місіонерській позиції, де жінка не бере активної участі.

Між тим, ірландські вчені переконують, що позбутися від стресу, викликаного проблемами на роботі або навіть її втратою, можна за допомогою сексу. Причому, чим частішим і різноманітнішим буде секс, тим швидше відбудеться психологічне відновлення.

Роль сексу в боротьбі зі стресами довели американські учені. Дослідники з Університету Каліфорнії провели експерименти на щурах і з'ясували, що у тварин, котрі мають регулярні статеві контакти, відзначається зменшення частоти серцевих скорочень і рівнів гормонів стресу. Причому позитивні ефекти діють довго - протягом декількох днів після сексу.

Росбалт

Зараз ви читаєте новину «Займатись сексом стоячи корисно для фігури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі