пʼятниця, 03 вересня 2010 11:02

Поганий секс вбиває жінок - вчені

Поганий секс вбиває жінок - вчені
Хороший секс добре впливає як на здоров"я, так і на успішність жінки.

За словами австралійських вчених, спеціально проведене дослідження, в якому брали участь 295 жінок, що займалися сексом не рідше двох разів на місяць, довело, що проблеми в жінок найчастіше виникають у сфері сексуального бажання та інтересу.

Вік учасниць варіювався від 20 до 65 років.

Із загального числа учасниць, більш ніж 90 жінок заявили, що в 50 випадків їх сексуальна активність була ініційована партнером.

"Фактично жінки, які оцінювали себе сексуально незадоволеними, продовжували підтримувати певний рівень сексуальної активності тільки для того, щоб бути готовими до контакту, коли з"явиться гідний партнер, - сказала професор Сьюзан Девіс, одна зі співавторів. - Це знову підтверджує, що частота сексуальних контактів у жінок не може розглядатися в якості надійного індикатора сексуального благополуччя ".

Вони також відзначили, що отримання задоволення часто залежить від сексуального досвіду.

Крім того, дослідникам вдалося довести, що існує зв"язок між сексуальним задоволенням і благополуччям в інших сферах життя жінок.

"В результаті у жінок, які відчували себе сексуально незадоволеними, відзначаються невисокі показники добробуту та тривалості життя. Як не дивно, при важливості цього аспекту жінки часто соромляться обговорювати це питання з лікарями", - сказала керівник програми жіночого здоров"я Монашского університету Соня Девісон.

Нагадаємо, раніше результати дослідження показали, що кожна друга жінка вважає за краще займатися сексом в одязі. Чоловіки з ними не згодні.

Delfi.ua

Зараз ви читаєте новину «Поганий секс вбиває жінок - вчені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі