неділя, 27 травня 2018 05:28

Виявили звички, що роблять людей успішними

Виявили звички, що роблять людей успішними
Успішні бізнесмени зранку часто медитують. Для цього прокидаються точно за дзвінком будильника і не дозволяють собі полежати у кроваті зайвий час. Фото: Kenguru

Дослідники виявили, що більшість успішних підприємців мають однакові звички.

Найпростіша спільня їхня звичка - повноцінний сон. Вони лягають близько 23 години, а прокидаються орієнтовно о 6:30. При цьому після дзвінка будильника не ніжаться у ліжку додатковий час, пише "Іndependent".

"Більшість людей, з якими ми розмовляли, відразу встають і починають свій день. І не витрачають час на "полежати в ліжку ще трохи", незалежно від того, користуються вони смартфонами чи ні. Проте люди творчих професій починають свій день повільніше, ніж ті, хто працює в комерції", - сказав Бенджамін Сполл, один з авторів книги "Моя ранкова рутина: як успішні люди починають свій день натхненними".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали звички, які заважають бути щасливими

Під час роботи над виданням письменники спілкувалися із 300 підприємцями і топ-менеджерами. Останні зранку віддають перевагу медитації, а активні тренування проводять після обіду або ввечері.

Олеся Василець з Луганська у 2014 році переїхала в місто Ірпінь Київщини з тисячею гривень в кишені. Вступила на бюджет у Києво-Могилянську академію та заснувала три успішних бізнес-проекти. Серед них - школа східного танцю, англомовні курси та тренінги із мікробізнесу. Як жінка досягла таких успіхів - в матеріалі Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Виявили звички, що роблять людей успішними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі