четвер, 11 листопада 2010 12:59

Україні дали $100 тис. на профілактику грипу

Україні дали $100 тис. на профілактику грипу

Міністерство охорони здоров'я України спільно з ЮНІСЕФ проводять у країні інформаційну кампанію "Прості речі рятують життя", спрямовану на профілактику грипу.

Представник ЮНІСЕФ Юкіе Мокуо повідомила, що в рамках кампанії будуть поширені плакати, які пропагують "заходи, спрямовані на профілактику грипу".

"Ці плакати будуть розміщені у всіх містах України. У цей час вже розміщено близько 500 сіті-лайтів у 21 місті і більше 200 білл-бордів у 19 містах. Також зараз ведуться переговори з київським метрополітеном та національною мережею аптек з розміщення таких плакатів, передає Інтерфакс-Україна.

"Ми вивчили в минулому році досвід, тому виходимо на боротьбу підготовленими ", - підкреслила Мокуо.

За її словами, донором цієї кампанії є Швейцарське бюро співробітництва в Україні. Керівник програм з питань здоров'я матері і дитини Швейцарського бюро співробітництва в Україні Петро Ільков повідомив, що на проведення даної інформаційної кампанії виділено близько $ 100 тис. Він підкреслив, що Швейцарське бюро співробітництва надає підтримку Україні протягом понад10 років, особливо у галузі охорони здоров'я матері та дитини.

Нагадаємо, нещодавно в Українському центрі грипу та гострих респіраторних інфекцій МОЗ повідомили, що на цей момент показники захворюваності на грип та гострі респіраторні інфекції в Україні перебувають нижче епідемічних порогів.

Зараз ви читаєте новину «Україні дали $100 тис. на профілактику грипу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі