субота, 26 липня 2008 14:29

У жовтні з"явиться MacBook - ноутбук із сенсорним екраном (ФОТО)

 

Як повідомило днями видання MacDaіlyNews з посиланням на варте довіри джерело, яке побажало лишитися неназваним, максимум до кінця жовтня компанія Apple може випустити MacBook Touch - ноутбук із сенсорним екраном.

Повідомляється, що новий пристрій є планшетом на базі MacBook з доопрацьованою технологією Multі-Touch.

У новому пристрої повністю підтримується Mac OS X, є акселерометр і GPS. У пристрої використовується технологія, розроблена P.A. Semі. Продукт сумісний із App Store, здатний запускати Mac-додатки.

Про ціну нового пристрою не повідомляється, проте відомо, що MacBook Touch "буде продаватися за "низькою" ціною, тому що Apple буде активно просувати цей продукт". "Модель досить дорога, але спочатку буде продаватися за заниженою ціною".

За чутками, складанням сенсорного MacBook"а для Apple займається Quanta.

Нагадаємо, що 11 липня в 21 країні світу стартував продаж нової версії телефону від Apple - іPhone 3G. Новинка підтримує стільниковий зв"язок третього покоління, містить вбудований GPS- Модуль і коштує в США від $200 - але покупець повинен підписати контракт на два роки з оператором AT&T, повідомляє Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «У жовтні з"явиться MacBook - ноутбук із сенсорним екраном (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі