пʼятниця, 02 травня 2008 16:15

У який день тижня краще сідати на дієту

У який день тижня краще сідати на дієту

Можемо посперечатися, що суботні мультики ти не дивишся в середа, а фінансовий звіт не дописуєш недільним ранком. Всьому свій час. Навіть в організму є свій годинник, і тому він відмовляється худнути, наприклад, по четвергах. Учені з Університету Корнел заявляють, що ми самі собі придумуємо зриви.

В понеділок, переобтяжений вседозволеністю вихідних, організм не може наодинці справитися з лавиною заборон. Його потрібно підтримати фізично - розкласти фрукти і овочі на видних місцях і робити перекуси замість однієї глобальної вечері.

Вівторок йде після понеділка. Істина. Як і те, що найскладніший день для сили волі пройшов, - значить, можна трохи розслабитися. Правильно? Неправильно. Весь трюк полягає якраз в тому, щоб "не дати слабинку" у вівторок. Побалуй себе знежиреним йогуртом перед їдою. Це зменшить відчуття голоду.

П"ятниця. "Ура, скоро вихідні і сьогодні я зустрінуся за вечерею з друзями", - думаєш ти. Ідея відмінна, тільки половину порції віддай ближньому своєму.

Зараз ви читаєте новину «У який день тижня краще сідати на дієту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі