четвер, 18 серпня 2011 17:57

У США біля лісу збудували помешкання для близнюків
8

Фото: Фото: novate.ru

Twins-houses - дивовижна житлова резиденція, побудована за проектом фахівців з американської архітектурної студії William o'brien jr. Розташована в північній частині штату Нью-Йорк (США). Приміщення, призначене для проживання в ньому двох братів, розділене на дві незалежні частини, візуально пов'язані між собою схожою геометрією та дизайном екстер'єру.

Кожен з двох комплектів концептуальних обсягів складається з чотирьох різнорозмірних трапецій і одного трикутника, що містять паралельні житлові програмні функції.

Між будинками лежить простора ділянка сільгоспугідь, де їх господарі будуть вирощувати ягоди, овочі та пшеницю. Конструктиви будівель реагують на особливості рельєфного місцевого ландшафту, а чорні екстер'єри елегантно контрастують з монохромними білими інтер'єрами.

Безперервні горизонтальні вікна кожного з будинків дивляться одне на одного та відкривають перспективи виду на ліс, що розташований недалеко від незвичайних жител.

Дерево, бетон, штукатурка, скло, навколишня природа - ця ультра-сучасна естетика, що виключає явне, штучне втручання в обробку і декор приміщень, здається, виглядає занадто ідеальною для звичайного буденного життя. Хоча, саме для того, щоб життя не було звичайним і нудним, створюються сучасні шедеври архітектури та дизайну, подібні до цього.

Цей проект вражає своїм сюрреалістичним мінімалізмом. Здається, що Twins-houses - це матеріалізація сну, в якому житимуть ідеальні люди майбутнього.

Зараз ви читаєте новину «У США біля лісу збудували помешкання для близнюків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі