вівторок, 16 листопада 2010 14:18

У Варшаві презентували безіменних "близнюків"-талісманів Євро-2012 (ФОТО)
6

Фото: фото: rmf24.pl

У Варшаві у вівторок презентували талісмани Євро-2012 - футболістів-"близнюків" українця і поляка.

Як повідомляє інформаційний центр "Україна-2012", польський футболіст одягнений в білу футболку та червоні шорти, а українець - в жовтій футболці та синіх шортах. Зачіски близнюків також виконані в національних кольорах.

Імен у близнюків поки немає. Їх жителі Україні та Польщі оберуть з трьох запропонованих УЄФА варіантів. Про це стало відомо під час урочистої церемонії.

Голосувати можна буде шляхом відправки СМС-повідомлень або на офіційному сайті УЄФА. Європейський футбольний Союз обрав для конкурсу такі варіанти:

1) Славек і Славко;

2) Слемко і Стримко;

3) Клемек і Ладко.

Розробкою талісманів займалася всесвітньо відома компанія Warner Bros, яка також розробляла символи двох попередніх чемпіонатів.

Церемонія представлення символів чемпіонату Європи з футболу Євро-2012 відбулася у Польському національному театрі за участю виконавчого директора UEFA Events SA Девіда Тейлора і директора турніру Мартіна Каллена.

За матеріалами ukraine2012.gov.ua

Зараз ви читаєте новину «У Варшаві презентували безіменних "близнюків"-талісманів Євро-2012 (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі