четвер, 19 січня 2012 10:31

У Голлівуді вручать "Оскар" зоряним псам

У Голлівуді вручать "Оскар" зоряним псам

У Голлівуді заснована кінопремія для собак. Нагорода "Позолочений нашийник" буде вручатися сучасним наступникам знаменитої шотландської коллі Лессі, яка полонила журі майстерністю гри.

У середу в Єгипетському театрі "фабрики мрій" в урочистій обстановці оголосили номінантів на "Позолочений нашийник". Цей почесний обов'язок у міру сил виконував пес по кличці Уггі з відомого фільму "Артист" французького режисера Мішеля Хазанавічуса. Асистувала актриса Пенелопа Енн Міллер, яка перекладала гавкіт Уггі на зрозумілу людині мову.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Клуні буде головним претендентом на "Оскар"

Номінантами на премію за найкраще втілення чотирилапого персонажа в кінофільмі стали тер'єр на прізвисько Космо, який перевтілився в Артура в картині "Початківці", грейхаунд Денвер (Скелетор в "50/50"), карликовий шпіц Хаммер (Дольче в "Молодій неповнолітній"). Уггі відзначився в номінації двічі - за "ролі" Джека в "Артисті" і Квінні в стрічці "Води слонам".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Михалков став претендентом на "Оскар"

Засновником премії стало інтернет-видання "Дог ньюс дейлі". Воно обіцяє перераховувати всі доходи від свого проекту собачим розплідникам, розташованим у Лос-Анджелесі і передмістях.

Вручення "позолочених ошийників" відбудеться 13 лютого в готелі "Паломар" лос-анджелеського району Вествуд.

Зараз ви читаєте новину «У Голлівуді вручать "Оскар" зоряним псам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі