середа, 09 листопада 2011 18:07

Церемонія "Оскар" залишилася без продюсера

Церемонія "Оскар" залишилася без продюсера

Бретт Ратнер звільнився з посади продюсера церемонії вручення "Оскарів", повідомляє The Hollywood Reporter.

Ратнер сам подзвонив президенту Американської кіноакадемії Тому Шераку і повідомив, що не буде виконувати функції продюсера. За словами Бретта, йому не хотілося б відмовлятися від участі в організації 84-ої церемонії вручення "Оскарів". Однак Ратнер усвідомлює, що його подальша участь може негативно позначитися на репутації кіноакадемії.

Приводом для такого рішення Ратнера став скандал, що розгорнувся навколо деяких його нещодавніх висловлювань. Зокрема, відповідаючи на питання журналістів на заході, приуроченому до прем'єри кримінальної комедії "Як вкрасти хмарочос", він заявив, що не репетирує окремі сцени під час зйомок фільмів, так як "репетиції - це для гоміків" ("Rehearsing is for fags").

Цей коментар привернув увагу низки організацій, що захищають права сексуальних меншин. Пізніше Ратнер вибачився за свій вислів.

"Слова - не порожній звук, у кожного висловлювання є наслідки. Бретт - хороша людина, але його відповідь була неприпустимою", - заявив Том Шерак.

Про те, що Ратнер стане продюсером оскарівської церемонії, було оголошено в серпні 2011 року. У вересні стало відомо, що ведучим заходу стане Едді Мерфі. Примітно, що цей актор виконав головну роль у фільмі "Як вкрасти хмарочос", поставленому Ратнером.

Зараз ви читаєте новину «Церемонія "Оскар" залишилася без продюсера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі