четвер, 18 квітня 2024 01:00

"Триматися подалі" - експрацівник McDonald's вказав на небезпечні страви у меню

"Триматися подалі" - експрацівник McDonald's вказав на небезпечні страви у меню
Колишній працівник "Макдональдзу" розказав, що краще не купувати з меню Фото: zruchno

Любителям мережі швидкого харчування варто триматися подалі від двох популярних пунктів меню у McDonald's.

Про це попередив колишній співробітник, який п'ять років працював у McDonald's в США. Спочатку готував їжу, а потім ще рік був менеджером.

Про те, що краще не замовляти, він написав пост в соціальній мережі Reddit.

У той час, як інші співробітники фаст-фуду застерігають від замовлення певних гамбургерів, чоловік заявив, що клієнтам слід уникати не лише продуктів харчування. За його словами, деякі напої в "маку" можуть бути небезпечними.

"Напої небезпечні. Коли я працював, я ніколи не бачив, щоб хтось чистив насадку, яка наливає напої з автомата", - сказав екс-співробітник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати ідеальну шаурму вдома

Колишній робітник мережі ресторанів швидкого харчування в США написав, що за п'ять років роботи насадку автомата чистили лише двічі.

"Ви навіть не уявляєте, які відходи утворюються з таких фірмових напоїв, як фраппе чи латте", - зізнався він.

Мабуть, не знайдеться людини, яка б не куштувала короля фаст-фуду - бургера. Ще в 1900-му році цим незвичайним бутербродом здивували відвідувачів закладу смаком хрусткої скоринки м'якої булочки, ароматної котлети в поєднанні зі свіжими овочами та сиром, які тануть у роті.

Зараз бургером можна ласувати у багатьох кафе та ресторанах. Як приготувати популярний фаст-фуд вдома розкаже Gazeta.ua. Щоб котлета була максимально соковитою та смачною, оберіть хороше свіже м'ясо. Фарш можна робити самотужки або купити у надійних постачальників. Його необхідно добре відбити до однорідності.

Зараз ви читаєте новину «"Триматися подалі" - експрацівник McDonald's вказав на небезпечні страви у меню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі