середа, 01 лютого 2012 11:02

Співачку Бейонсе увіковічнять у пам'ятнику

Співачку Бейонсе увіковічнять у пам'ятнику

Мешканці рідного міста Бейонсе Х'юстона вирішили звернутися до мера з пропозицією встановити на честь улюбленої виконавиці величезну статую. Мер прийняв пропозицію, і тепер скульптор Маркус Мітчелл веде роботу над ескізом майбутньої скульптури.

Автор сказав про свій проект так: "Справа в тому, що зазвичай людей вшановують після смерті, а наша мета - вшановувати їх, коли вони тут. Ми відчули, що зараз її час настав".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В американському університеті вивчатимуть творчість Бейонсе

Встановити скульптуру планується в спеціальному залі, де транслюватимуться кліпи Бейонсе і групи Destiny's Child, в якій вона починала свою кар'єру, крім того, в залі будуть виставлені сценічні костюми співачки. Таким чином, в Х'юстоні з'явиться цілий музей Бейонсе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Муху з золотистим черевом назвали на честь Бейонсе

Здійснити проект планується до дня народження співачки - 4 вересня. Проте на даний момент не вирішене ще одне важливе питання, яке не дозволяє авторам ідеї почати втілення свого задуму, - у проекту немає інвестора.

Зараз ви читаєте новину «Співачку Бейонсе увіковічнять у пам'ятнику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі